Încep înscrierile la Școala Populară de Arte a Centrului Cultural Județean (OFERTA COMPLETĂ)

Încep înscrierile la Școala Populară de Arte a Centrului Cultural Județean (OFERTA COMPLETĂ)

Cei care doresc să îşi înscrie copiii la una din cele 20 de discipline ale Școlii Populare de Arte o pot face până la finele lunii septembrie, informează Centrul Cultural Județean.

Cursurile oferite prin Centrul Cultural Judeţean Arad, sunt extrem de variate. Astfel, începând cu vârsta de 7 ani, copiii sunt aşteptaţi la cursuri de pian, vioară sau balet, contra unei taxe de 400 lei iar cei care au împlinit 10 ani pot opta pentru instrumente de suflat (saxofon, taragot, clarinet), unde preţul este de 500 lei. Alte discipline de interes pentru copiii care au împlinit vârsta de 10 ani ar putea fi bateria, unde preţul cursurilor este 350 lei, actoria (350 lei), pictura (400 lei), grafică (400 lei), design (400 lei) sau fanfară, la secţia Buteni (325 lei). La disciplinele canto clasic, canto popular şi canto muzică uşoară, unde taxa este de 500 lei, pot fi înscrişi tinerii de la vârsta de 14 ani. Pentru aceaşi categorie de vârstă există şi cursurile de design grafic computerizat şi artă fotografică, unde preţul este de 425 lei. Taxele pot fi plătite în două rate, prima rată în luna septembrie, iar cea de-a doua în luna ianuarie. Taxa de înscriere pentru oricare dintre discipline este de 5 lei, iar cea pentru diplomă de 20 lei.

Important de menţionat şi faptul că, pentru disciplinele canto muzică uşoară, canto clasic, canto muzică populară şi pian vor avea loc concursuri de admitere (audiţii) care vor fi anunţate după finalizarea înscrierilor.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.