Încep lucrările la cinematograful Studio. Ce se execută (GALERIE FOTO)

Încep lucrările la cinematograful Studio. Ce se execută (GALERIE FOTO)

Autoritățile locale încep lucrările la cinematograful Studio, după ce a acesta a devenit un potențial pericol public pentru trecători și a obligat Poliția Locală să îngrădească accesul pe trotuar în dreptul imobilului care-l găzduiește.

Potrivit informațiilor noastre, pentru început se îndepărtează elementele periculoase pentru trecători, în special sticla de deasupra intrării în cinematograf.

De remarcat, că elemente de stucatură cad periodic de pe clădirea la parterul căreia se află cinematograful. Cu excepția acestuia, imobilul este proprietate privată.

  1. incetul cu incetul cladirile vechi care dau frumusete Aradului se darama si cand ne vom destepta va fi prea tarziu. Nu inteleg cum alte orase totusi reusesc sa le reabiliteze indiferent daca sant de stat ori pariculare .Edilii nostri ar trebui sa mearga in schimb de experienta pe aceasta tema la Oradea si sa vada ca acolo majoritatea cladirilor centrale sant reabilitate sau in curs de reabilitare . Ar putea vedea cum au refacut centrul orasului , cum modernizeaza podul peste Cris ,cum arata malurile Crisului ,si ce splendid arata soseaua de centura care a inceput sa fie construita dupa noi si acum este gata ( multumim psd !) Nu e nici o rusine sa inveti de la altii, si la noi au venit edili din alte judete . Concluzia este ca daca nu ne miscam mai rapid ramanem in urma si vom ramane doar un orasel de tranzit neinsemnat !

    Raspunde
  2. De acord cu Geo.Păcat de frumoasele clădiri vechi din Arad,lăsate de izbeliște mai mult sau mai puțin motivat.Ne-vom trezi probabil la realitate,dar va fi prea târziu.Cine răspunde?

    Raspunde
  3. Cum adica ce se face? Mini kaufland! :))

    Raspunde
  4. Suntem in 31.10.2020 si tot nu sa facut nimic.pacat mama mea a lucrat in acel cinematograf 24 ani,si stiu cu era ,defapt am copilarit foarte mult timp acolo,pacat ca Autoritatile isi bat joc de acel cinematograf, si atunci mai cere sa fie alesi uni sau alti cand pe ei ii intereseaza doar banii ce le curg in buzunare,

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.