Încep lucrările la pasajul din Micălaca

Încep lucrările la pasajul din Micălaca

A fost emis ordinul administrativ de începere a lucrarilor pentru finalizarea pasajului din Micălaca, anunțul a fost făcut de președintele PSD Arad.

„A fost necesar ca PSD să intre la Guvernare și Sorin Grindeanu să gestioneze Ministerul Transporturilor, pentru ca lucrurile să reintre în normal în ceea ce privește pasajul din Micălaca

A fost emis astăzi (n.r. 13 iulie) ordinul administrativ de începere a lucrarilor pentru finalizarea pasajului – legendă al Aradului. Nu e o laudă, ci doar o simpla constatare. De fiecare dată spun si asum că PSD a intrat la guvernare pentru a furniza soluții, nu pentru a deveni parte a problemei.  Iar deblocarea lucărilor la pasajul din Micalaca arată exact acest lucru. Dupa 2 ani de blocare halucinantă în plan local a investiției, 2020 si 2021, ani în care ni s-au tot promis soluții și s-au vânturat tone de promisiuni de cei care azi rup facebook-ul cu postări sforaitoare, asumând merite pe care nu le au în aceasta reusita, lucrarea va reîncepe și va fi finalizată. Nu de ministerul lui Drulă, ci de ministerul lui Grindeanu.

Era momentul ca Aradul să aibă parte de finalizarea acestui proiect, care devenise, de prea multă vreme, coșmarul arădenilor.”, afirmă președintele PSD Arad, deputatul Mihai Fifor.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.