Încep REDUCERILE de BLACK FRIDAY! Ce e IMPORTANT de știut ca să nu iei „țeapă”

Încep REDUCERILE de BLACK FRIDAY! Ce e IMPORTANT de știut ca să nu iei „țeapă”

Black Friday 2020 România se organizează în data de 13 noiembrie 2020, însă multe magazine au început încă de astăzi reducerile.

În SUA Black Friday 2020 se organizează în ziua de după a patra joi a lunii noiembrie (Ziua Recunoștinței), adică pe 27 noiembrie 2020. După cum s-a mai întâmplat în anii precedenți, este posibil să fie în România două perioade de reduceri, care se pot extinde peste ambele weekend-uri sub numele de Black Weekend 2020, respectiv din 13 noiembrie și din 27 noiembrie.

Majoritatea magazinelor online participă la Black Friday cu reduceri importante, însă pentru a fi siguri că reducerea este într-adevăr semnificativă, este recomandat să urmărim produsele dorite din timp, pentru a știi care era prețul inițial, să nu cădem în capcana „reducerilor de 80%”, când de fapt nu sunt reale.

Cel mai așteptat Black Friday este cel de pe emag.ro, care a fost anunțat pentru data de 13 noiembrie.

Este important de știut că orice produs poate fi returnat, fără nici o explicație, în termen de 14 zile de la achiziționare. Excepție fac produsele alimentare, cele de igienă și cele personalizate cu nume sau mesaje.

În ceea ce privește obligativitatea returnării produsului numai în ambalajul original, acest lucru nu mai este valabil, produsul putând fi returnat și fără acesta.

Vezi mai multe informații pe www.blackfriday.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.