Începe BĂTĂLIA pentru Primăria Arad! Ce șanse au CANDIDAȚII (SONDAJ)

Începe BĂTĂLIA pentru Primăria Arad! Ce șanse au CANDIDAȚII (SONDAJ)

La sfârșitul acestei luni, în 28 august, se va intra în campania electorală pentru alegerile locale.

Arădenii vor fi chemați la urne în 27 septembrie, să-și aleagă primarul și consilierii locali pentru un mandat de patru ani.

Până în momentul de față, formațiunile politice sau candidații independenți și-au cam anunțat intențiile, cel puțin în ceea ce privește candidații la funcția de primar. Astfel, avem deja nouă competitori, pe care i-am introdus într-un sondaj menit să ne arate intenția de vot a arădenilor.

Este vorba despre Dan Pârvulescu (susținut de Partidul Noua Dreaptă, Uniunea Vatra Românească și partidul Neamul Românesc), Adrian Wiener (USR PLUS), Alexandru Meszar (UDMR), Mihai Fifor (Platforma Social-Liberal Creștină), Valentin Paul Neamț (AUR), Marin Lupaș (PRO România), Samuel Caba (Partidul Republican), Cristian Galea (PMP) și Călin Bibarț (PNL).

Așadar, votați-i pe cei care credeți că v-ar reprezenta cel mai bine interesele în fruntea orașului!

Rezultate
IMPORTANT: Votul este secret. Se poate vota o singură dată la 24 de ore de pe același dispozitiv (telefon, tabletă, PC etc.). Sondajul se va încheia în data de 28 august, la ora 0.
  1. Silviu Dascal de ce nu este in sondaj ?

    Raspunde
  2. acest asa zis ziar online este intr-o constipatie profunda. el incearca sa manipuleze .dar n-are instrumentele necesare.UN SFAT INVATATI SOCIOLOGIA!

    Raspunde
  3. Cine sunt Caba, Galea ??

    Raspunde
  4. Cum ajuns wiener de la 640 voturi la 1300 in 15 minute?

    Raspunde
    • Am observat si eu ieri, votam cu un prieten, chiar ziceam ca acel galea sta bine, si chiar ziceam de wiener ca e al doilea cu vreo 400 de voturi, ca dupa ce a votat si prietenul sa constate ca wiener a sarit cu 1000 de voturi in 2 minute. nu am votat cu niciunul dintre astia doi, dar… ori are o gasca de chinezuti care stau pe telefoane si voteaza colectiv, ori…

      Raspunde
  5. fifor respecta legea., daca participi la alegerile locale, trebuie sa te suspenzi din parlament

    Raspunde
  6. adrian wiener si-n parlament si angajat la spital si candidat la primarie, nu crezi ca incalci legea?DUPA LEGE TREBUIE SA CERI SUSPEDAREA.

    Raspunde
  7. […] Începe BĂTĂLIA pentru Primăria Arad! Ce șanse au CANDIDAȚII (SONDAJ) […]

    Raspunde
  8. Cristian Galea primar!
    Avem nevoie de un om capabil ca și tine. Mi-asi dori asa de mult sa fi tu primar, sa vada oamenii bunatatea Lui Dumnezeu prin tine. Faptele Lui prin tine, iubirea Lui și dreptatea Lui. Ar fi o resetare si un nou inceput .

    Raspunde
  9. […] Începe BĂTĂLIA pentru Primăria Arad! Ce șanse au CANDIDAȚII (SONDAJ) […]

    Raspunde
  10. Voturi irelevante. E clar că Galea e calea. Wienerul mereu sare cu 200-300 Voturi în câteva minute cand Galea il ajunge, ceea ce e imposibil, doar nu are k gașca de câteva sute de oameni la dispoziție. Manevre ca la grădiniță. Nu am nevoie de un primar șmecher si nici de unul plimbareț cu barca si cu mașina.

    Raspunde
  11. Galea omul lui Băse? Însemnează că serviciile și-au vârât coada!

    Raspunde
  12. Ce sare Wienerul cu voturile cand il depășește Galea :)))))))) șmecher

    Raspunde
  13. Ce-i cu pozele astea? Caba zici ca acuma s-o sculat după o noapte de black jack si cocaină, iar ăla din stânga jos zici ca e van damme la discount

    Raspunde
  14. https://lumeapolitica.ro/europarlamentare-2019/clotilde-armand-usr-bani-de-la-stat-pentru-esecuri-in-infrastructura/ Un proverb romanesc spune: „Cine se aseamana se aduna”, oare asa sa fie? ce zici Adriane (Wiener)

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.