Începe LICITAȚIA pentru atribuirea de LOCURI de PARCARE în Zona 300

Începe LICITAȚIA pentru atribuirea de LOCURI de PARCARE în Zona 300

S.C. RECONS S.A. informează arădenii că începe preluarea de cereri pentru locuri de parcare prin licitație în Zona 300.

După 1 august se va anunța și data, ora și locația desfășurării licitației prin afișaj la scara imobilului și pe site-ul Recons.

Documente necesare pentru dosar:

  • Cerere tip – se obține și se depune doar de la punctul de lucru Parcări de Reședință din Calea Aurel Vlaicu bl.Z20/B,ap.34,parter ( lângă O.P. 8 ) sau se poate descarcă de pe site-ul SC RECONS SA, la adresa de web : https://www.reconsarad.ro/servicii-oferite/parcari-de-resedinte/;
  • Documente privind domiciliul/rezidenta : B.I/C.I., ,contract de închiriere , act de donație sau moștenire; certificat de căsătorie, după caz; Act de proprietate sau Extras CF nu mai vechi de 90 zile , dacă în C.I sau B.I. aveți altă adresă de reședință.
  • Certificatul de înmatriculare a autovehiculului (Talonul auto ) deținut in proprietate sau folosință ;
  • Documente privind dreptul de folosință (utilizare) a autovehiculului : contract de leasing, act de donație ,act de moștenire , contract de comodat – autentificate notarial
  • Certificat de încadrare într-o grupa de handicap , deținător autoturism proprietate personala;
  • Dosar tip de incopciat ½ cu șina, pentru biblioraft ;
  • Toate documentele trebuie prezentate în format original la înregistrarea dosarului
  • Dosarele se pot trimite și online la adresa de e-mail contracte.rezidentiale@reconsarad.ro tot prin e-mail veți primi și numărul de înregistrare sau alte detalii privind dosarele incomplete ;
  • PERSOANELE CARE DEPUN CERERI ONLINE PRIN EMAIL PENTRU LICITAȚIE , VOR PARTICIPA LA LICITAȚIE CU CONDIȚIA SĂ DEȚINĂ ASUPRA LOR ÎN FORMĂ AUTENTICĂ ACTELE DEPUSE PRIN EMAIL .

În parcările de reşedinţă locurile se licitează şi se va atribui câte un loc de parcare, ţinându-se cont de o anumită ordine de prioritate.

Preluarea dosarelor atât online cât și la sediul serviciului Parcări de Reședință din Calea Aurel Vlaicu bloc Z 20/B ap.34 (lângă Oficiul Poștal nr. 8) va începe din data 2 august, iar termenul de depunere este până în 1 august, deoarece este perioada concediilor și a vacanțelor și dorim ca fiecare locatar din zonele de licitație care se încadrează în cele 4 categorii să aibă posibilitatea să depună dosarul. Pentru că în cartierul Micălaca zona 300, proiectul de Regenerare Urbană a cuprins și parcări supraetajate, la preluarea de cereri pentru licitațiile locurilor de parcare, cetățenii pot opta prin bifare pe cerere dacă doresc să participe și la licitația unui loc din Fast Park Zona 300”, informează șeful Serviciului Parcări de Reședință, Laurențiu Puf.

Foto: Arhivă, rol ilustrativ

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.