Începe „Luna plină de teatru”. PROGRAMUL SPECTACOLELOR

Începe „Luna plină de teatru”. PROGRAMUL SPECTACOLELOR

Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad va da duminică, 8 ianuarie 2017, startul  spectacolelor din cadrul proiectului „Luna plină de teatru”, ediția a V-a.

Spectacolul care va deschide ediția din anul 2017 este „Crima din strada Lourcine”, de Eugene Labiche, în traducerea Violetei Popa. Regia poartă semnătura lui Alexandru Mâzgăreanu, decorul este realizat de Romulus Boicu, costumele sunt create de Alexandra Mâzgăreanu iar muzica este compusă de Alexandru Suciu. Piesa este o comedie bulevardieră și îi are în distribuție pe actorii : Ștefan Statnic / Lenglumé, Cecilia Lucanu – Donat / Norine, Alex Mărgineanu / Mistingue, Marian Parfeni / Justin și Ioan Peter / Portand.

În perioada 8 ianuarie – 9 februarie, preţul unic al unui bilet la teatru este de 7 lei, indiferent de categoria de vârstă sau de locul din sală. Accesul la spectacole se va face exclusiv pe baza biletului, întrucât abonamentele stagiunii 2016 – 2017 nu sunt valabile pentru programul  „Luna plină de teatru”.

Biletele se vor pune în vânzare începând de astăzi, 3 ianuarie 2017, la  agenţia  teatrului, care va fi deschisă după  următorul program: de marți până vineri între orele 10 – 14 şi 17 – 19, iar sâmbăta şi duminica de la 10 la 12 şi de la 17 la  19. De asemenea, spectatorii pot achiziționa bilete și online accesând platforma www.biletmaster.ro.

Iată programul spectacolelor:

luna-plina-de-teatru-ianuarie-2017

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.