Începe preselecţia pentru MISS ARAD 2016. Tot ce TREBUIE să ŞTIŢI!

Începe preselecţia pentru MISS ARAD 2016. Tot ce TREBUIE să ŞTIŢI!

Caravana frumuseţii anului 2016 începe cu preselecţia concursului judeţean de frumuseţe „Miss Arad”, care se va desfăşura în data de 17 iunie la Hotel Central Best Western, informează Adela Răuţ, preşedintele Asociatiei Angels Organization, organizatoarea evenimentului.

Preselecţia va începe la ora 17, când vor avea loc înscrierile, urmând ca de la ora 19 să se deruleze probele selecţiei, în prezenţa juriului.

„La preselecţia proiectului «Concursul judeţean de frumuseţe Miss Arad 2016» va putea participa orice persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 14 şi 24 de ani, înălţimea minimă de 1,65 m, cu locuinţa din buletin în judeţul Arad, necăsătorită şi care să nu fie părinte”, a declarat Adela Răuţ.

Parte a „Caravanei Miss” este şi concursul de frumuseţe local „Miss Sântana”, care va continua şi anul acesta, finala urmând să aibă loc în data de 2 iulie, în cadrul Zilelor Oraşului Sântana. „Finala concursului este precedată de o preselecţie a finalistelor şi o pregătire corespunzătoare a acestora. Organizatorul concursului Miss Sântana 2016 este agenţia de modele Angels Events, în colaborare cu Primăria Oraşului Sântana şi cu sprijinul Asociaţiei Angels Organization. Câştigătoarea concursului din Sântana se va califica automat în finala concursului judeţean de frumuseţe Miss Arad 2016”, a subliniat Adela Răuţ.

Potrivit acesteia, Teatrul Clasic „Ioan Slavici” va găzdui finala concursului judeţean de frumuseţe „Miss Arad”, ajuns la cea de-a XI-a ediţie, eveniment planificat să se desfăşoare în data de 29 iulie.

Organizatorul principal al concursului judeţean de frumuseţe „Miss Arad” este Asociaţia Angels Organization, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Arad şi Centrul Cultural Judeţean Arad (care asigură sprijinul logistic şi financiar).

Pagina oficială unde pot fi consultate regulamentele, calendarul şi evoluţia concursurilor este: http://missarad.blogspot.ro/.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.