Începe raționalizarea apei. Anunțul făcut de Compania de Apă Arad

Începe raționalizarea apei. Anunțul făcut de Compania de Apă Arad

Compania de Apă Arad anunţă prima măsură de raţionalizare a apei din acest an, după ce seceta accentuată din ultima perioadă a afectat izvoarele din care sunt alimentate bazinele de apă ale companiei.

Prima măsură vizează trei ocalități din județ care pentru o perioadă de trei zile vor primi apă cu porţia. Este vorba despre Şicula, Gurba şi Chereluş.

„Compania de Apă Arad anunță că, timp de 3 zile, de miercuri 29 iunie și până vineri, 1 iulie în localitățile Șicula, Gurba și Chereluș furnizarea apei potabile va fi întreruptă în intervalul orar 9 – 12 și 18 – 21 pentru refacerea rezervei de apă, în condiții de secetă accentuată. Compania de Apă Arad reamintește utilizatorilor că, în special în perioadele secetoase, apa trebuie folosită cu responsabilitate, strict pentru consum propriu si în scop menajer.  Folosirea apei în alte scopuri duce la o creștere a consumurilor peste capacitatea maximă instalată a sistemelor de alimentare cu apă iar acest lucru poate determina dificultăți în asigurarea unui nivel de apă, care să permită funcționarea capacităților de pompare în regim normal”, precizează conducerea Companiei de Apă Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.