Începe VERIFICAREA elevilor. „Ar fi fost de dorit ca testele de salivă să fie perfect funcționale”

Începe VERIFICAREA elevilor. „Ar fi fost de dorit ca testele de salivă să fie perfect funcționale”

Deputatul Mihai Fifor a declarat, într-un comunicat de presă, că PSD a susținut întotdeauna necesitatea testării elevilor ca o condiție esențială pentru ca școlile să rămână deschise.

Potrivit acestuia, Ministerul Sănătății nu este implicat în nici un fel în modul de procurare, distribuire și utilizare propriu-zisă a testelor de salivă, ci doar a ajutat la explicarea procedurii de utilizare pentru a facilita înțelegerea la nivelul părinților, cadrelor didactice și personalului medical.

Cu toate acestea, PSD a susținut întotdeauna necesitatea testării elevilor ca o condiție esențială pentru ca școlile să rămână deschise. Este evident că ar fi fost de dorit ca testele de salivă să fie perfect funcționale, să nu mai fie necesară asamblarea kit-ului de către profesori/elevi, din pachete distincte care conțin elementele componente. Nu PSD este responsabil pentru asta, dar dincolo de orice critici, important este că, într-un final, aceste teste există, că pot fi folosite, că pot contribui la prevenirea și identificare contaminării și astfel școlile pot rămâne deschise”, afirmă deputatul Mihai Fifor, președintele PSD Arad.

Foto 1: pixabay.com/

  1. […] post Începe VERIFICAREA elevilor. „Ar fi fost de dorit ca testele de salivă să fie perfect funcțion… appeared first on […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.