A început FESTIVALUL CLĂTITELOR! Arădenii sunt INVITAȚI la MONEASA (GALERIE FOTO)

A început FESTIVALUL CLĂTITELOR! Arădenii sunt INVITAȚI la MONEASA (GALERIE FOTO)

Tradiționalul Festival al Clătitelor a ajuns la ediția a XVI-a, iar astăzi, la ora 11, la Moneasa a avut loc festivitatea de deschidere, la care au fost prezenți Gheorge Falcă, primarul Aradului, Claudia Boghicevici, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad, Doru Sinaci, directorul Centrului Cultural Județean, și Ioan Herbei, primarul stațiunii.

„Festivalul Clătitelor a ajuns la ediția a XVI-a. Se spune că evenimentele culturale doar consumă bani, dar prin acest festival se demonstrează că acest lucru nu este adevărat. De două luni toate locurile de cazare sunt ocupate, iar acest lucru demonstrează că evenimentele culturale petrecute aduc bani pentru dezvoltarea stațiunii Moneasa“, a declarat Doru Sinaci, președintele Centrului Cultural Județean Arad.

„Vreau să le mulțumesc tuturor care au ajutat ca acest eveniment să fie unul excelent. Vrem să revitalizăm stațiunea Moneasa, iar în acest scop vrem să organizăm evenimente de acest fel în fiecare săptămână“, a precizat Claudia Boghicevici, vicepreședintele Consiliului Județean Arad.

Foto: Anette Pătean

 

 

  1. Felicitari organizatorilor!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.