A început MINIVACANŢA. Cum va fi VREMEA în următoarele zile

A început MINIVACANŢA. Cum va fi VREMEA în următoarele zile

Meteorologii au dat publicităţii prognoza meteo pentru zilele următoare.

Sâmbătă, vremea va fi frumoasă şi deosebit de caldă în cea mai mare parte a ţării, exceptând zona litoralului unde valorile termice se vor situa în jurul celor caracteristice perioadei.

Cerul va fi variabil, iar unele înnorări şi cu totul izolat averse slabe şi posibil descărcări electrice se vor semnala cu precădere în jumătatea de vest a teritoriului.

Temperaturile maxime se vor încadra între 21 şi 29 de grade, mai scăzute pe litoral.

Duminică, vremea va fi predominant frumoasă și deosebit de caldă, exceptând zona litoralului, unde valorile termice se vor situa în continuare în jurul celor caracteristice perioadei. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 grade la Constanta și 30 de grade la Arad, Oradea şi Alba Iulia.

Unele înnorări și averse slabe, de scurtă durată, posibil însoțite de descărcări electrice. se vor semnala izolat, sâmbătă şi duminică, în vestul și nord-vestul țării.

Luni, valorile termice vor fi cu mult mai ridicate decât în mod normal pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 grade pe litoral și 29 de grade la Alba Iulia. În vest și nord-vest, vor fi, izolat, averse și posibil descărcări electrice.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.