INCIDENT MAI PUȚIN OBIȘNUIT petrecut într-o SECȚIE DE POLIȚIE: Furioasă, o tânără SE DEZBRACĂ, sub privirile agenților! (VIDEO)

INCIDENT MAI PUȚIN OBIȘNUIT petrecut într-o SECȚIE DE POLIȚIE: Furioasă, o tânără SE DEZBRACĂ, sub privirile agenților! (VIDEO)

Un incident mai puțin obișnuit a avut loc într-o secție de poliție, după ce o tânără s-a înfuriat într-atât de tare pe polițiști, încât a recurs la un gest obscen. S-a dezbrăcat în fața acestora, păstrând, totuși, pe ea sutienul.

Gestul femeii, făcut într-o secție de poliție din Ahmedabad (India), i-a șocat pe mulți, cu atât mai mult cu cât în țara ei de origine, nuditatea în public este ilegală.

Protestul femeii a fost filmat de agenții de ordine și postat pe internet.

La un moment dat, femeia încearcă să ia nişte obiecte de pe birou, pe care să le arunce în poliţişti, însă este oprită. După câteva minute în care aceasta continuă să se certe, unul dintre poliţişti îi aduce o pereche de pantaloni scurţi din jeans și o convinge să se îmbrace.

Până în acest moment, nu este clar ce anume a determinat-o pe tânără să se înfurie în asemenea hal.

În India, nuditatea în public este considerată a fi un act obscen. Cei care încalcă legea primesc amendă sau pot să ajungă în spatele gratiilor pentru trei luni.

https://www.youtube.com/watch?v=I9a_nBL4vMc

Sursa: dailymail.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.