INCIDENT SÂNGEROS pe holurile unui liceu: elev ÎNJUNGHIAT de un coleg

INCIDENT SÂNGEROS pe holurile unui liceu: elev ÎNJUNGHIAT de un coleg

Evenimentul a avut loc pe holul școlii, imediat după ora 8, înaintea începerii orelor de curs. Se pare că cei doi elevi au intrat în conflict din cauza unei fete.

Un elev de 17 ani a fost înjunghiat azi-dimineaţă de un coleg cu un an mai mic pe holul şcolii, la parter, unde se mai aflau în apropiere și alți elevi, dar care nu au intervenit de teamă. Adolescentul are traheea secţionată şi a fost operat de urgenţă. Profesorii i-au chemat de multe ori de multe ori pe polițiști ca să îl calmeze, iar într-o încercare disperată de a-l linişti, l-au trimis la consiliere psihologică. Nimic nu a dat roade, iar astăzi, a fost hotărât să comită o crimă pentru o fată.

În urma conflictului de la Liceul Tehnologic „Magheru” din Râmnicu Vâlcea, băiatul tăiat la gât de către colegul său a fost transportat la un spital din București, după ce fusese operat timp de câteva ore de către medicii din provincie.

Agresorul a fost audiat de polițiști, sub coordonarea unui procuror care urmează să stabilească ce măsuri vor fi luate, având în vedere numeroasele probleme de comportament ale elevului în afara orelor de curs.

Mai multe echipaje de poliție s-au deplasat la liceul unde a avut loc conflictul pentru a investiga cum s-au desfășurat lucrurile în acest caz.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.