Incident ȘOCANT: Un ELEV de liceu a PĂTRUNS cu PISTOLUL într-o ȘCOALĂ din Arad

Incident ȘOCANT: Un ELEV de liceu a PĂTRUNS cu PISTOLUL într-o ȘCOALĂ din Arad

Un adolescent de 16 ani a pătruns cu pistolul într-un liceu din județul Arad.

Incidentul a avut loc astăzi la Colegiul „Mihai Viteazul” din Ineu. Potrivit jandarmilor, tânărul a pătruns în unitatea de învățământ cu un pistol de tip airsoft.

„Luni, 19 februarie, în jurul orei 10.35, un echipaj din cadrul Poliției Ineu a cerut sprijin echipajului de jandarmi aflat în serviciu de ordine și siguranță publică pe raza localității Ineu, deoarece exisatu informații că în incinta Colegiului «Mihai Viteazul» din localitate, se află o persoană de sex masculin, având asupra sa un pistol. Ajunși la fața locului au constatat că persoana în cauză plecase, imediat s-a trecut la identificarea și căutarea acesteia. Din relatările elevilor aflați în incinta liceului s-a stabilit că persoana căutată este un tânăr de aproximativ 16 ani, elev la Liceul «Sava Brancovici», Ineu”, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Arad.

Echipajul de poliție și cel de jandarmi s-au deplasat la unitatea de învățământ, unde în urma discuțiilor avute cu directorul liceului s-a stabilit că elevul este Cristea F.D și conform planificării ar trebui să se afle la orele de practică. Luându-se legătura cu cel responsabil de îndrumarea lui în stagiul de practică, s-a dovedit că acesta absentase astăzi.

Având aceste informații și fotografia celui căutat, echipajul de jandarmi a trecut la căutarea tânărului în încinta barurilor și restaurantelor de pe raza localității. Adolescentul a fost identificat la scurt timp, în incinta Restaurantului Intim, aflându-se la masă cu o tânără.

După ce și-au declinat calitatea, jandarmii au trecut la identificarea tânărului și în urma controlului corporal preventiv, în buzunarul interior al hainei, s-a găsit un pistol de tip Airsoft, replică după JERICHO B, fără încărcător.

Adolescentul a fost condus la sediul Poliției Ineu pentru luarea măsurilor legale care se impun în acest caz.

Foto: Arhivă (rol ilustrativ)

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.