INCIDENT în staţia de tramvai, între un controlor şi doi călători! Ce a păţit O FEMEIE (VIDEO)

INCIDENT în staţia de tramvai, între un controlor şi doi călători! Ce a păţit O FEMEIE (VIDEO)

Un incident în care a fost implicat un controlor de bilete a fost filmat în staţia de tramvai de la gară.

În imagini, care au fost distribuite pe Facebook, în grupul Controlori Arad, se poate vedea cum un controlor vorbeşte cu o femeie şi un bărbat.

În timp ce controlorul discută în cotradictoriu cu bărbatul, femeia pleacă. Controlorul fuge după ea şi încearcă să o oprească, moment în care cei doi se îmbrâncesc reciproc iar femeia reuşeşte să plece în cele din urmă.

Incidentul a generat zeci de comentarii pe reţeaua de socializare.

Vezi video aici:

https://www.facebook.com/popescu.alexandru.148/videos/998793193629042/

UPDATE/ Din păcate, cel care a postat filmarea pe grupul Controlori Arad a şters-o după apariţia articolului. Dacă a fost cumva ameninţat ca urmare a difuzării filmării, îl rugăm să ne contacteze!

  1. cel care a sters video e un fricos

    Raspunde
  2. Am văzut un controlor într-un 3 verde, care nu le-a făcut nimic la două ţigănci fără bilet, care ocupaseră cu nişte sacoşe imense de rafie tot spaţiul din spate al tramvaiului, în schimb l-a amendat pe un necăjit care urcase cu 3 băieţei mici între 1 şi 4 ani şi cu mama lui şi nu compostaseră, deşi aveau biletul în mână. Halal controlori!!!!

    Raspunde
  3. Controlorii majoritatea dintre ei sunt fosti angajati ai penitenciarului Arad si politisti pensionari cu pensii bune care au fost angajati la CTP in locul lor puteau fi angajati tineri care nu au loc de munca.RUSiNE FALCA.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.