Incidente între suporteri la Arad, înainte de partida dintre UTA și U Cluj

Incidente între suporteri la Arad, înainte de partida dintre UTA și U Cluj

Jandarmii au anunțat că au fost nevoiți să intervină, în această dimineață, pentru a dezamorsa un conflict între fanii UTA-ei și cei ai Universității Cluj.

Clujenii, care au scandat trivialități la adresa arădenilor, au fost taxați de fanii UTA-ei, care au vrut să le aplice o corecție fizică.

„Aproximativ 15 suporteri ai echipei UTA, s-au îndreptat în zona unde se aflau fanii clujeni, manifestând un comportament provocator verbal, conflictual. Jandarmii și polițistii care, pentru a preveni un potențial conflict, însoțeau suporterii echipei oaspete încă de la sosirea în municipiul Arad, au intervenit prompt și au dezamorsat situația, evitând contactul fizic între cele două galerii. In continuare, facem un apel la calm și fair play și le solicităm suporterilor să nu se implice în niciun fel de confruntări sau alte manifestări violente”, a declarat Daniela-Mihaela Gintaru, purtătorul de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara.

Foto: Facebook / Ultras România 1918

  1. De ce se apeleaza la Jandarmeria din Timisoara? Se stie foarte bine de rivalitatea dintre aceste doua orase. Clujenii au intrat pe stadion cu torte,petarde si alte articole pirotehnice…..Ei au voie!!!???
    Iar pe noi ne-au cautat si in kur ,pt o posibila bricheta. E cel mai civilizat stadion din Liga mioritica si avem parte de controale jenante in fata turnichetilor.Mai ales pt partea feminina a suporterilor UTA-ei. Exces de zel…domnilor de la conducere. Dar pt galeriile adverse sant permise unele chestii.(vezi ce s-a intamplat si ieri la meciul cu U.Cluj si la galeriile celor de la FCSB sau Petrolul). Sant curios daca aceste galerii vor fi sanctionate cumva?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.