Inconștiență CRIMINALĂ: Unul dintre şoferii implicaţi în accidentul de la Teatru era BĂUT și cu PERMISUL SUSPENDAT (FOTO + VIDEO)

Inconștiență CRIMINALĂ: Unul dintre şoferii implicaţi în accidentul de la Teatru era BĂUT și cu PERMISUL SUSPENDAT (FOTO + VIDEO)

Ies la iveală amănunte halucinante legate de accidentul de aseară, din centrul Aradului.

Astfel, unul dintre şoferii maşinilor implicate, un tânăr, se afla sub influența băuturilor alcoolice și cu permisul auto suspendat.

Amănuntele au ieșit la iveală în urma cercetărilor făcute de polițiștii arădeni.

„Aseară, în jurul orei 23,20, a avut loc un eveniment rutier pe raza municipiului, la intersecția străzilor Bd. Revoluției și strada Mihai Eminescu. Au fost implicate 2 autoturisme, conduse de un tânăr de 22 de ani, din Sântana, și un bărbat de 33 de ani, din Covăsânţ. În urma incidentului au fost rănite 2 persoane: conducătorul auto de 28 de ani și o tânără de aceeași vârstă, pasageră în același autoturism. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,74 mg./l. alcool pur în aerul expirat în cazul conducătorului auto de 22 de ani. De asemenea, tânărul are permisul de conducere suspendat. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului, conducere fără permis și vătămare corporală din culpă”, se arată într-o informare dată publicității de Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

Foto + video: IPJ Arad

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.