INCREDIBIL ce a fost în stare să facă familia lui Schumacher. După mai bine de un an, adevărul A IEȘIT LA IVEALĂ

INCREDIBIL ce a fost în stare să facă familia lui Schumacher. După mai bine de un an, adevărul A IEȘIT LA IVEALĂ

Presa din Elveţia a dezvăluit câteva lucruri noi despre atitudinea familiei fostului pilot de Formula 1 Michael Schumacher în fața tragediei cu care se confruntă.

Cu toate că „nu există nicio garanție că Schumacher va reveni vreodată la normal”, până în prezent, familia lui Schumacher a cheltuit peste 14 milioane de euro pentru recuperarea pilotului de Formula 1, care la finalul anului 2013 a suferit un accident grav pe o pârtie de ski, iar de atunci se află în stare vegetativă, la Geneva.

Zilnic, 15 doctori se ocupă de îngrijirea fostului campion mondial, dar rezultatele întârzie să apară pentru Schumacher: „Va fi nevoie să treacă ani buni până când vom putea vedea o îmbunătăţire. Şi totuşi, nu există nicio garanţie că va reveni vreodată la normal”, a declarat Jean-Francois Payen pentru Daily Express, doctorul fostului pilot de Formula 1.

Ajuns la 45 de kilograme, Schumacher este conştient de ceea ce se întâmplă în jurul său doar câteva minute în fiecare zi: „Nu vorbeşte, nu se poate mişca”, au completat surse pentru aceeaşi publicaţie. A fost vehiculat, până în prezent, faptul că fostul campion mondial de Formula 1 şi-ar recunoaşte copiii şi soţia, ar plânge şi ar sta ore în şir privind pe fereastra camerei sale din Geneva. Totuşi, din ce în ce mai multe zvonuri privind starea sa au început să facă înconjurul presei internaţionale, iar revenirea pare a fi departe pentru cel care a încântat fanii de Formula 1 ani la rând:

„După o perioadă de 13 luni în care nu a putut face nicio mişcare, după o operaţie pe creier serioasă şi o comă de şase luni, Michael Schumacher a slăbit crunt. A ajuns să cântărească doar 45 de kilograme, iar exerciţiile pe care le face zilnic cu ajutorul unor fizioterapeuţi nu par a fi de ajuns. Riscul ca muşchii să se atrofieze este ridicat”, încheie Daily Express articolul despre Schumacher.

 

  1. imi pare rau ,dar a decedat de mult ,imi pare rau pentru familie

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.