INCREDIBIL/ Ce articol a fost publicat în revista Air Asia, la scurt timp de la DISPARIȚIA ZBORULUI MH370

INCREDIBIL/ Ce articol  a fost publicat în revista Air Asia, la scurt timp de la DISPARIȚIA ZBORULUI MH370

Reprezentanţii companiei Air Asia au fost implicaţi într-un scandal monstruos în primăvara acestui an, la câteva săptămâni după dispariţia zborului MH370, în Oceanul Indian.

Scandalul a izbucnit după ce un călător a publicat pe o reţea de socializare o poză cu revista companiei Air Asia, în care li se transmitea călătorilor „staţi liniştiţi, deoarece căpitanul dumnevoastră este bine pregătit pentru a se asigura că avionul nu se va pierde niciodată”, conform Daily Mail.

La acel moment, incidentul a stârnit un val uriaş de critici, reprezentanţii companiei fiind obligaţi să-şi ceară scuze.

Directorul executiv al Air Asia, Kamarudin Meranun a precizat la acel moment că articolul fusese scris înainte de dispariţia zborului MH370, de un pilot retras din activitate.

O altă aeronavă Air Asia, ce opera un zbor din Indonezia către Singapore, a dispărut, duminică, de pe radar, din cauza turbulențelor, potrivit unor informații neoficiale publicate de presa locală.

Avionul cu 162 de persoane la bord a pierdut contactul cu controlorii de trafic, la 40 de minute după decolarea din Indonezia, la jumătatea drumului spre Singapore.

Operaţiunile de căutare au fost reluate luni dimineaţa, iar la 1.000 de kilometri distanţă faţă de locul în care s-a pierdut contactul a fost găsit un obiect ce pare a fi parte din avionul dispărut.

Foto: straitstimes.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.