INCREDIBIL/ O profesoară a găsit într-un dulap un GHIOZDAN vechi de peste 100 de ani! Ce se afla în el i-a SURPRINS pe toţi

INCREDIBIL/ O profesoară a găsit într-un dulap un GHIOZDAN vechi de peste 100 de ani! Ce se afla în el i-a SURPRINS pe toţi

O profesoară a rămas uluită după ce a găsit într-o încăpere folosită pe post de depozit, în şcoala unde predă, un ghiozdan vechi de 100 de ani.

Geanta a fost găsită într-un dulap prăfuit sub nişte cutii şi cărţi. Jessica Griffith, care predă la o şcoală din Hereford, Anglia, este profesoara care a făcut descoperirea.

În ghiozdan se aflau mai multe cărţi şi caiete, printre care manuale de geologie, istoria artelor, religie şi biologie, care s-au păstrat într-o stare foarte bună. Cărţile au aparţinut unei eleve pe nume Monica Stonyer, care a frecventat cursurile şcolii respective cu aproape 100 de ani în urmă.

Majoritatea notiţelor erau scrise de mână cu o caligrafie perfectă. Pe lângă cărţi, s-au găsit informaţii cu privire la numele şi adresa fetei, care se pare că şi-a pierdut sau şi-a lăsat lucrurile la şcoală prin anul 1930.

PAYA-satchel-belonging-to-Mona-Stonyer-dated-from-the-1920sddd

După investigaţii, s-a descoperit că Mona s-a născut în 1913, a murit în 1990 şi a fost eleva acelei şcoli între anii 1927 şi 1930.

Profesorii au prezentat elevilor cărţile şi caietele Monei, făcând o comparaţie între metodele de predare folosite în prezent şi cele de acum aproape 100 de ani.

Motivul pentru care fata şi-a abandonat lucrurile va rămâne un mister.

scris vechi

Sursa: mirror.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.