INCREDIBIL! Un adolescent a supravieţuit în trenul de aterizare al unui avion care a zburat deasupra Pacificului!

INCREDIBIL! Un adolescent a supravieţuit în trenul de aterizare al unui avion care a zburat deasupra Pacificului!

Un adolescent a supraviețuit unui zbor din California în Hawaii în trenul de aterizare al unui avion de pasageri, relatează Agerpres.

Adolescentul, în vârstă de 16 ani, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a fost descoperit de angajații companiei aeriene după ce zborul 45 al Hawaiian Airlines a aterizat duminică dimineață la Maui, venind de la San Jose (California), a precizat operatorul aerian. Angajații au informat apoi serviciul de securitate.

Oficiali ai FBI au confirmat că băiatul a călătorit de la San Jose la Maui în trenul de aterizare al avionului, potrivit companiei. Timpul de zbor de la San Jose la Hawaii este de peste cinci ore. FBI a precizat că băiatul era din Santa Clara, California, și fugise de acasă. El și-a pierdut imediat cunoștința, în contextul în care temperatura în trenul de aterizare a scăzut până la minus 62 de grade Celsius.

Hawaiian Airlines a precizat că nu știe cum a reușit băiatul să supraviețuiască la altitudinea de zeci de mii de metri la care avioanele zboară de obicei pe acea rută deasupra Pacificului.

„Principala noastră preocupare în prezent este sănătatea băiatului, care a avut un noroc extraordinar că a supraviețuit”, a transmis Hawaiian Airlines într-un comunicat de presă.

Foto: wikimedia.org

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.