INCREDIBIL/ Viața amoroasă a Monicăi Bârlădeanu, SUBIECT DE EXAMEN la Evaluarea Naţională

INCREDIBIL/ Viața amoroasă a Monicăi Bârlădeanu, SUBIECT DE EXAMEN la Evaluarea Naţională

Personaje care umplu tabloidele din România au ajuns subiect de discuţie printre copiii de gimnaziu. Este cazul actriței Monica Bârlădeanu, care ține capul de afiș al (CULMEA!!!) unei culegeri speciale cu teste de evaluare pentru elevii claselor a VIII. Părinții copiilor sunt revoltați după ce au descoperit că aceștia au de analizat aventurile amoroase ale Monicăi Bârlădeanu de peste Ocean. Într-o culegere specială de teste pentru Evaluarea Națională, elevii de clasa a VIII-a au de rezolvat subiecte ce urmăresc activitatea cunoscutei actrițe din România. Textul, un interviu acordat de Monica Bârlădeanu unei reviste glamour, trebuie reținut și analizat de elevi pentru a putea promova examenul.

Elevii află astfel despre viaţa amoroasă a vedetei, rolurile pe care aceasta le-a jucat în filme, stilul vestimentar, dar şi despre pasiunile Monicăi Bârlădeanu. Adolescenții trebuie să facă o analiză gramaticală a cuvintelor subliniate şi să răspundă la câteva întrebări care să demonstreze ce au reținut din text. Ei trebuie să țină minte oraşul din America pentru care Monica Birladeanu a făcut o pasiune, dar şi câte roluri interpreta actrița în acel moment. Fiecare dintre aceste cerinţe sunt notate cu câte 4 puncte.

„Dacă vrei să distrugi o țară, atunci ucide-i sistemul de învățământ!”, spune revoltată mama unui elev de clasa a VII-a, stupefiată de nivelul la care a ajuns învățământul în țara noastră.

Cursurile pentru elevii de clasa a VIII-a s-au încheiat. În perioada 15-17 iunie au loc înscrierile pentru susţinerea examenului de Evaluare Naţională 2015. Adolescenţii vor fi testaţi la limba şi literatură română, oral şi scris, limba maternă şi matematică.

Evaluarea Naţională 2015 va începe luni, 22 iunie, cu probă la Limba şi Literatura Română, iar marţi, 23 iunie, absolvenţii de clasa a VIII-a vor susţine examenul la Matematică.

Pe 26 iunie se vor afişa rezultatele, iar în aceeaşi zi pot fi depuse contestaţiile. Rezultatele finale vor fi făcute publice pe 30 iunie, potrivit calendarului anunţat de Ministerul Educaţiei.

 

ziar interviu monica barladeanu

monica barleanu teste

Foto: bzi.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.