INDILA vine în România!

INDILA vine în România!
Cântăreaţa de origine franceză care a cucerit toate top-urile cu hit-ul „Derniere Danse”, Indila concertează în premieră pentru publicul din România, la sfârșitul acestui an.
Indila vine la București pentru un spectacol ce va fi susținut pe 7 decembrie, începând cu orele 19.00, la Sala Palatului.
Adila Sedraïa, cunoscută după numele de scenă INDILA, este noua revelatie a muzicii internationale. Se spune despre ea că are o voce divină, care ți se lipește de suflet. Artista provine din Franta, este considerată un fenomen muzical, iar în România a câștigat admirația unui număr impresionant de fani.După ce a colaborat cu rapperi cunoscuți din Franța (Soprano, Rohff sau Youssoupha), Indila a revenit pe piață cu primul său single, „Derniere Danse”.

Primul ei album, „Mini World” lansat în luna februarie 2014 a obținut deja un disc de platină. Piesa a luat cu asalt toate top-urile și playlist-urile radiourilor, clipul de pe contul oficial de YouTube al artistei a depășit 122 de milioane de vizualizări, iar cea mai recentă piesă „S.O.S” se bucură de același succes uluitor.
Începând de luni, 22 septembrie 2014, biletele pentru concert au fost puse în vânzare şi pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau prin Vreau Bilet de la punctele de vânzare din Unirea Shopping Center etj.2, Librăria Eminescu, de la Sala Palatului sau online prin www.vreaubilet.ro.
Foto: hitradio.ma

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.