INEDIT/ Bolnavii de la Spitalul Judeţean, duşi cu ambulanţele să voteze!

INEDIT/ Bolnavii de la Spitalul Judeţean, duşi cu ambulanţele să voteze!

Reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad au reacţionat ca urmare a acuzelor venite din partea PSD, conform cărora bolnavii internaţi în spital nu au putut vota din cauza directoarei Teodora Olaru, care nu ar fi predat la timp listele la secţia de votare.

Astfel, potrivit dr. Adrian Weiner, purtător de cuvânt al spitalului, de vină pentru întreaga situaţie a fost faptul că nu s-a reuşit centralizarea cererilor în timp util, astfel încât o parte din ele au ajuns la secţia de votare la câteva minute după termenul oficial până la acre trebuiau depuse.

„Din păcate, s-a întârziat foarte mult cu centralizarea cererilor şi astfel nu s-a reuşit depunerea lor la termen. A fost vorba despre o întârziere de 1-2 minute. O parte dintre ele au fost depuse. O parte nu am mai reuşit să le depunem”, a declarat dr. Adrian Weiner.

Cu toate acestea, susţine purtătorul de cuvânt, peste 100 de persoane internate în spital au reuşit să voteze până în jurul orei 18, graţie mobilizării personalului medical. „Au votat la secţiile din jurul spitalului. Ne-am mobilizat toţi, le-am pus la dispoziţie maşini, inclusiv ambulanţe”, a precizat Adrian Weiner.

UPDATE/ Bolnavii nu au fost transportaţi la vot cu ambulanţele
Potrivit lui Adrian Weiner, purtătorul de cuvânt al spitalului, până la urmă nu a mai fost realizat transportul bolnavilor cu ambulanţele, aceştia descurcându-se pe cont propriu. „A fost vorba despre o neînţelegere. Nici o ambulanţă, nici de la Unitatea Primire Urgenţe şi nici de dincolo, de la Serviciul de Ambulanţă, nu a transportat nici un bolnav la vot”, a precizat Adrian Weiner.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.