Ineul poate SCĂPA mai repede de CARANTINARE. Cum este posibil

Ineul poate SCĂPA mai repede de CARANTINARE. Cum este posibil

Călin Abrudan, primarul orașului Ineu, a anunțat că va contesta în instanță ordinul șefului Departamentului pentru Situații de Urgență prin care localitatea arădeană a fost carantinată pe o perioadă de 14 zile.

Acesta a luat deja legătura cu avocații în acest sens, urmând să fie depusă o acțiune în instanță.

Aceasta s-ar putea solda cu o ordonanță președințială care ar suspenda măsura carantinării orașului.

Călin Abrudan subliniază faptul că numărul de cazuri a început să scadă la Ineu, unde au fost identificate focarele iar populația respectă măsurile de distanțare. Potrivit lui Abrudan, carantinarea ar fi trebui instituită în urmă cu două săptămâni, atunci când a început să crească numărul de cazuri.

De remarcat, că ordonanţa preşedinţială este o procedură specială în temeiul căreia instanţa de judecată poate dispune măsuri vremelnice, în cazuri urgente, pentru păstrarea unui drept care s-ar păgubi prin întârziere, prevenirea unei pagube iminente şi care nu s-ar putea repara sau înlăturarea piedicilor ce s-ar ivi cu prilejul unei executări.

 

  1. DA ! Situația s-a rezolvat ! A trecut timpul ”oferit”cu multă dragoste de cei din conducerea Aradului, cu ajutorul prefectului și cu ambiția lui Falcone de răzbunare pe lupii tineri din Ineu care nu ”mârâie și latră” la semnal ! Au fost și controlați pt. a vedea dacă ”se supun ordinului de carantinare, așa inopinat…” Cum era logic și de așteptat instanța a dat dreptate , dar nu primarului din Ineu …nuuuu ! Și uite-așa timpul a trecut o dată cu carantina impusă ”obraznicilor” de pe cele 2 maluri ale Crișului Alb… Dar în orice rău e și un bine, am aflat cine ne iubește și știm că doar prin ce facem la propriu ne putem ajuta nu să așteptăm ajutor și fonduri de la șefii de la județ !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.