Ineul, un oraș ABANDONAT!? Lipsa de reacție a autorităților judeţene lasă localnicii PRADĂ DISPERĂRII

Ineul, un oraș ABANDONAT!? Lipsa de reacție a autorităților judeţene lasă localnicii PRADĂ DISPERĂRII

Situație disperată la Ineu, după confirmarea îmbolnăvirilor cu coronavirus în cadrul Spitalului Orășenesc și decesul unei persoane, soț al unei asistente.

Spitalul a intrat în carantină de aseară, măsură luată pe plan local, dar de atunci și până acum autoritățile județene nu au avut nici o reacție, lăsând angajații spitalului, pacienții dar și administrația locală în pragul disperării. Nimeni nu știe ce să facă, cum să procedeze, mai ales că vorbim despre foarte multe persoane care au intrat în contact cu cei infectați de la spital.

În continuare, este tăcere dinspre Direcția de Sănătate Publică și dinspre toate comisiile și comitetele județene înființate să dea piept cu coronavirusul. De altfel, autoritățile arădene par depășite de situație încă de la primul deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus la Arad: Pastorul care a transmis virusul, la rândul lui, cadrelor medicale de la Spitalul Județean. Și cine mai știe cui și câtor alte persoane.

La Ineu se așteaptă, în prezent, demararea unei anchete epidemiologice a DSP Arad și introducerea în carantină a tuturor celor care au intrat în contact direct cu cei deja confirmați ca și bolnavi. De asemenea, se așteaptă închiderea spitalului pentru 48 de ore și efectuarea unei dezinfectări așa cum scrie la carte a unității sanitare.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.