INEXPLICABIL/ Misterul „telefonului de la morţi” continuă să uimească o lume întreagă

INEXPLICABIL/ Misterul „telefonului de la morţi” continuă să uimească o lume întreagă

Mai multe cazuri în care persoane din lumea întreagă au primit telefoane de la apropiaţi care au decedat îi uimesc pe cercetătorii din întreaga lumea. Nimeni nu a reuşit să dezlege misterul „telefonului de la morţi”.

De obicei, astfel de fenomene au loc la 24 de ore după moartea apelantului. Totuşi s-au înregistrat cazuri când convorbirea a avut loc şi la 2 ani de la moarte.

Potrivit Realitatea.net, care citează efemeride.ro, pentru prima dată acest fenomen a fost raportat în 1964, când o tânără fusese sunată de logodnicul ei care tocmai murise cu câteva ore în urmă, într-un accident de mașină. Convorbirea a fost una scurtă și bărbatul mort i-a transmis un mesaj de adio iubitei sale.

Un alt caz a fost înregistrat în urma unui accident feroviar petrecut în San Fernando Valley (SUA), în care au murit 25 de persoane. Unul dintre decedaţi, numit Charles Peck, un bărbat în vârstă de 49 de ani. Familia unuia dintre decedaţi, Charles Peck, a primit 35 de apeluri de pe telefonul mobil al acestuia într-o perioadă de 24 de ore. Nu au putut înțelege foarte clar ceea ce voia să comunice spiritul bărbatului, dar întreaga familie a fost şocată de ciudatul fenomen.

Şi actriţa Ida Lupino a primit un telefon de la tatăl ei, la 6 luni după moartea acestuia. Acesta i-a spus unde se află anumite hârtii necesare pentru reglarea moştenirii.

Citeşte mai multe pe efemeride.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.