Înființare centru de zi pentru persoane vârstnice, în comuna Zerind

Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Zerind în calitate de Lider de parteneriat și Asociația „Clubul pensionarilor Zerindul Mare” în calitate de Partener implementează în perioada 18 aprilie 2018 – 31 decembrie 2020 proiectul „Înființare centru de zi pentru persoane vârstnice, în comuna Zerind”.
Obiectivul general al proiectului este înființarea unui centru de zi pentru persoane vârstnice în comuna Zerind, în cadrul căreia va funcționa și o unitate de îngrijire la domiciliu a persoanelor vârstnice.
Proiectul își propune două obiective specifice, care vor conduce la realizarea obiectivului general al proiectului:
1. Pregătirea imobilului pentru funcția pe care o va îndeplini, prin realizarea de lucrări de reabilitare și modernizare. Clădirea este în prezent neutilizată, are un corp principal care are două nivele, în care se vor desfășura principalele activități ale centrului.
2. Asigurarea mobilierului și a principalelor dotări necesare activității centrului de zi pentru persoane vârstnice și a unității de îngrijire la domiciliu a persoanelor vârstnice. Dotările au fost corelate cu principalele servicii ce vor fi furnizate persoanelor vârstnice din Zerind.
Valoarea totală a proiectului: 3.158.860,15 lei. Finanțarea nerambursabilă: 2.967.729,92 lei.

***

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Persoana de contact este Caba Eva-Florica – manager proiect, e-mail: primariazerind@yahoo.com, telefon/fax: 0257/355.566.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.