INFORMARE METEO de ultimă oră: Temperaturi NEGATIVE, ploi și ninsori

INFORMARE METEO de ultimă oră: Temperaturi NEGATIVE, ploi și ninsori

Vremea se răcește simțitor începând de astăzi și vom avea parte de toamnă în toată regula, cu cer acoperit de nori, ploi și chiar și ninsori în zonele montane.

În perioada 29 octombrie, ora 14:00 – 01 noiembrie, ora 10:00, vremea va deveni deosebit de rece, la început în vestul, centrul, nordul și nord-estul teritoriului, apoi în toată țara. Se vor semnala precipitații în majoritatea regiunilor.

La munte, mai ales în Carpații Orientali și Meridionali, acestea vor fi predominant sub formă de ninsoare și se va depune un strat de zăpadă, iar vântul va avea intensificări temporare, spulberând zăpada. Intensificări ale vântului se vor mai semnala și în regiunile estice, sudice și sud-vestice, amplificând senzația de rece. În sudul și centrul țării, îndeosebi în zonele deluroase, trecător, vor fi precipitații mixte, anunță meteorologii.

Potrivit ANM, în dimineața zilei de vineri (1 noiembrie), temperaturile minime vor fi preponderent negative cu precădere în jumătatea de nord a țării, precum și în zonele deluroase din restul teritoriului.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.