Informatii complete si actualizate despre firmele din Romania

Informatii complete si actualizate despre firmele din Romania

Orice business care se respecta trebuie sa aibe in vedere faptul ca fara o baza de date solida nu vor fi rezultate pozitive si asta nu poate sa duca decat la instabilitatea si vulnerabilitatea intregii afaceri.

De ce spunem asta? Pentru ca folosindu-ne de aceasta putem cu foarte mare usurinta sa colectam informatii relevante cu privire la clientii carora ne adresam. O data colectate, aceste informatii sunt centralizate de catre departamentele de marketing, vanzari sau financiar, ale companiilor, scopul final fiind acela de a implementa strategii de marketing cat mai complexe care sa ajute la cresterea profitului. Si nu numai atat. Prin acest lucru putem cu usurinta sa dezvoltam si sa mentinem o stransa legatura intre noi si client, putem sa acumulam noi clienti sau chiar noi oportunitati de piata.

Un alt avantaj este faptul ca avand anumite informatii despre firme putem realiza o serie de cercetari de piata pe baza carora procesul de dezvoltare si imbunatatire al produsului este actualizat constant, sau de ce nu crearea de produse noi in functie de cererile existente pe piata.

Nu trebuie sa avem o baza de date incarcata cu informatii greoaie, irelevante, pe care oricum nu le vom folosi pentru ca sunt inutile, este important sa dispunem strict de acelea de care avem nevoie pentru a identifica cat mai usor si relevant nevoile clientilor nostri.

Aproape toate firmele dispun de propria baza de adrese, insa deseori aceste date nu sunt bine administrate.

De unde se pot obtine informatii complete si actualizate despre firmele si companiile din Romania?

In domeniul vanzarilor, pentru a va promova propria afacere este necesar sa detineti informatii despre concurenta sau potentialii clienti, iar o lista firme reprezinta un instrument cu adevarat esential pentru cresterea vizibilitatii unei afaceri.

Informatii firme se pot obtine fie direct de la Registrul Comertului, fie prin achiztionarea sau inchirierea unui catalog cu lista firmelor din Romania, ce contine informatii de contact, juridice si finanaciare despre profilul companiilor, cum ar fi: titualtura firmei, numar de telefon, adresa de email, codul fiscal (CUI), numarul de inregistrare RC, adresa sediului social, adresa de corespondenta, fax, website, persoana de decizie, codul CAEN si cifra de afaceri.

A vinde totul tuturor este aproape imposibil in ziua de azi. Firmele care abordeaza piata in mod nediferentiat, incearca sa o faca prin intermediul ofertelor si a comunicarii pentru piata in ansamblu. Un astfel de marketing de masa se potriveste in zilele noastre doar unui numar foarte redus de produse.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.