Ingrid Iordache: „Andrei Fuliaş se trezeşte vorbind la perete, neargumentat şi fără conţinut”

Ingrid Iordache: „Andrei Fuliaş se trezeşte vorbind la perete, neargumentat şi fără conţinut”

Ingrid Iordache, preşedintele TSD Arad, declară că Andrei Fuliaș, președintele Organizației Județene de Tineret a PNL Arad (TNL Arad), dă dovadă de demagogie în încercarea sa de a iniţia un dialog în diagonală cu secretarul executiv al PSD Arad, Florin Tripa.

„Nu este un lucru nou faptul că Andrei Fuliaş se trezeşte vorbind la perete, neargumentat şi mai ales fără conţinut, probabil datorită faptului că are la dispoziţie prea mult timp liber. Pentru ca să-şi alunge plictiseala, acesta lansează săgeţi otrăvite la adresa consilierului judeţean Florin Tripa, secretarul executiv al PSD Arad, pe subiecte legate de bugetul Consiliului Județean Arad. Se vede clar că junele liberal nu a mai trecut de mult pe la locul de muncă, de unde este remunerat, în calitate de consilier al preşedintelui CJA. Sau poate mă înşel eu şi vorbeşte de pe poziţia de reprezentant al societăţii civile în A.T.O.P (Autoritatea Teritorială de Ordine Publică), poziţie inventată pentru el pentru a mai băga nişte bani în buzunar, pentru serviciul credincios în curtea stăpânilor PNL”, declară Ingrid Iordache.

„Dacă ar fi trecut întâmplător pe la CJA sau avea măcar curiozitatea să-l întrebe pe domnul Ţolea ar fi aflat că PSD Arad a depus în fiecare an amendamente la Bugetul Consiliului Judeţean, care însă s-au dovedit a fi inutile, în contextul în care acestea au fost respinse de maşina de vot PDL-PNL. Sigur că echipa de consilieri judeţeni a PSD Arad a votat bugetul, pentru a nu genera blocaje şi a văduvi localităţile județului de alocări bugetare, cu toate că, după cum afirmă Florin Tripa, repartiţia fondurilor s-a făcut pe criterii politice discriminatorii. E trist că spiritul liberal în rândul tinerilor din generaţia mea trece prin ograda unor personaje gen Andrei Fuliaş, crescut de Falcă şi Cionca cu poza lui Traian Băsescu sub pernă şi a căror unică motivaţie de a face politică este colectarea firimiturilor de la masa seniorilor”, a mai adăugat Ingrid Iordache, preşedintele TSD Arad.

  1. Ingrid!!! Ingrid!111 Măăăăăă Ingrid, cheamă mă pe Ingrid, că bate câmpii!

    Raspunde
  2. Foarte combativa blondina pesedista, oare cine i-a scris replica ? Se apropie alegerile si au iesit la incalzire si tinerii din partide 🙂

    Raspunde
  3. adevaru-i ca da bine in poza 🙂

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.