Ingrid Iordache, preşedintele TSD Arad: „Consilierii PNL nu îşi pot depăşi condiţia de saci de cartofi”

 Ingrid Iordache, preşedintele TSD Arad: „Consilierii PNL nu îşi pot depăşi condiţia de saci de cartofi”

Preşedintele Tineretului Social Democrat Arad, Ingrid Iordache, declară că că deşi Gheorghe Falcă dă dovadă de incompetenţă şi înregistrează eşec după eşec, consilierii municipali ai PNL îl urmează fără a schiţa vreun gest.

„Am asistat la şedinţa Consiliului Local Municipal de joi, în care Gheorghe Falcă a suferit un nou eşec. A dorit să pună la pământ Piaţa Catedralei, însă opoziţia PSD şi ALDE i-a blocat planurile. Supărat că lucrurile nu au ieşit aşa cum şi-a dorit, s-a răzbunat pe colegul nostru Flavius Filip care nu a fost validat în calitatea de consilier municipal. Şi-a pus «sacii de cartofi» la treabă, trasându-le sarcina de a bloca dreptul la mandat a colegului nostru, obţinut în urma votului arădenilor de la alegerile locale de anul trecut. Am văzut, mai apoi, că una dintre «necuvântătoarele» din CLM – Patricia Dinga – a ieşit public, prin intermediul unui comunicat de presă în care critica prezenţa la şedinţa CLM a unor parlamentari ai PSD Arad. Nu înţeleg de ce atunci când cineva îi spune adevărul lui Gheorghe Falcă, acea persoană este luată la ţintă de liberalii arădeni.  Faptul că şeful lor nu suportă o înfrângere îi duce pe aceşti consilieri locali ai PNL în postura penibilă de trompete ale primarului. Cad şi mai mult în penibil şi dovedesc faptul că nu îşi pot depăşi situaţia de «saci de cartofi»”, a afirmat Ingrid Iordache, preşedintele Tineretului Social Democrat Arad.

Loading...
 1. Doamne ce limbaj academic… Nu ar fi frumos sa desfiintam partidele politice din Romania sa nu mai vedem “saci de cartofi”, “verze murate”, “fete de bideu”?

  Raspunde
 2. Dupa DANSA, ar tebui sa fie un singur partid, toti sa avem uniforma si sa locuim in dormitoare, sa luam masa la cantine sociale, asta vrea PSD pentru poporul ROMAN

  Raspunde
 3. psd arad si dinsa doar ne mint,atit pot sa faca pentru arad.

  Raspunde
 4. cel mai misto e ca nici blonda din poza și nici ceilalți iluștri politicieni de tarabă fie ei penelisti fie psdisti nu isi scriu ei comunicatele astea care se doresc a fi de impact. nici chiar falcă nu si le scrie pe ale lui. el doar posteaza pe fb cu greseli de gramatică și ortografie. suntem condusi de niste inepti dar nici nu meritam mai mult

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.