Mai multe articole din rubrica "" ↑

Ingrid Iordache: „Gestul preşedintelui TSD nu reprezintă vocea tinerilor social-democraţi”

Ingrid Iordache: „Gestul preşedintelui TSD nu reprezintă vocea tinerilor social-democraţi”

Ingrid Iordache, preşedintele TSD Arad, consideră ieşirea publică a lui Mihai Sturzu la Congresul Naţional al PSD drept nepotrivită, precizând în calitate de lider al organizaţiei arădene de tineret că acesta nu a avut girul colegilor şi a exprimat o părere strict în nume personal.

„Este inadmisibil ca gestul președintelui TSD, să fie interpretat ca «vocea tinerilor». Demersul său a fost unul strict subiectiv, în calitate de (zic eu) politician şi nicidecum de președinte TSD, structură care nu l-a mandatat pentru un asemenea mesaj public. Eu m-am născut după 1989 şi nu pot funcţiona structural sau prin educaţie ca un comunist. Alegerile de duminică s-au derulat cât se poate de corect şi democrat. Cred în social-democraţia modernă şi în idealurile europene ale doctrinei de stânga şi de asemenea, consider că prin intermediul TSD ai şansa să evoluezi într-un adevărat om politic altruist. Domnul președinte Liviu Dragnea, după ani întregi de implicare şi muncă organizatorică a fost ales pe MERIT – Preşedintele PSD!”, afirmă Ingrid Iordache, preşedintele TSD Arad.

Loading...
 1. cât de penibil
  nu voi face comentarii legate de tineretea aspectul sau culoarea parului eroinei materialului de mai sus. pentru că ar fi discriminatorii și ne la locul lor.
  Dar putem spune că este prima (si probabil ultima) dată când auzim despre această fetiță. pusă de șefii de la organizație să dea cu limba acolo unde șeful ei de la centru a scuipat.
  Dragă domnișoară comunismul nu s-a terminat în 89. e o stare și o mentalitate care depășește acel moment. Tu esti dovada vie a supraviețuirii și perpetuării comunismului ca mentalitate până azi. Înainte de 89 ai fi apărut la Cântarea României! Grav e că, acum spre deosebire de atunci, nu poți invoca scuza că te-a obligat cineva să renunți la coloană. Pentru informarea ta și președintele TSD e ditamai politicianul. Dumneata ce esti: presedinte TSD Arad sau politician (teoretic măcar, că practic…)?
  Cât despre meritul lui Dragnea … cred că până și dumneata tînăr și reprezentativ vlăstar al aplaudacilor PSD Arad ai fi putut fi aleasă președinte al PSD dacă ai fi candidat singură, cu sau fără merit. Era greu să te bată cineva … dacă nu avea cine. Apropo! La TSD Arad ai avut contracandidați sau tot singură ai candidat? Adevărul că în umbra lui Căprar &co ce te așteptai să crească! Viitorul sună bine!

  Raspunde
 2. Se pare ca a fost montat.Pina acum nu a avut nimic de spus si asa a venit pe el intelepcinea dintr-o data.Smecherii ieftine.NU il baga nimeni in seama.Sigur si-a pregatit locul in alta tabara!!

  Raspunde
 3. Ce poate fi mai comunist decât gestul tinerei, o ilustra necunoscută, membră a echipei de zgomote?
  Strategia de a pune pe alții „din popor“ să înfiereze opozanții tăi sau ai șefului ăl mare este marcă înregistrată a comunismului stalinist. Este fermecătoare în nevinovăția ei tânăra cu ochii umezi care se leapădă de seful pe țară al organizației din care face și ea parte, pentru a arăta că respectivul nu are susținere populară în dizidența lui. cât de reprezentativă este ea, asta e o altă discuție…
  Tocmai acest asemenea momente dovedesc faptul că PSD e departe de a se rupe de trecut și metehnele sale. Dimpotrivă, își formează și tinerii în același spirit ticălos, care se transmite din generație în generație.

  Raspunde
 4. O taratoare cu grimasa , fara coloana de care n-a auzit si nu va auzi nimeni ceva……laudabil.

  Raspunde
 5. Tovarasa Ingrid, alegerile s-or fi desfasurat corect şi democratic, atat de democratic si corect s-au desfasurat incat a putut vota oricine, si cine nu era membru de-al vostru, insa problema este la “selectarea” candidatilor, asta nu pricepusi mataluta. Sa ai de ales intre Liviu si Dragnea, asta e comunism si Sturzu aici avea dreptate, insa nici el nu e mai bun cu nimic, si la el a fost la fel, a fost candidat unic, ca asa e la voi, in partidul lui Ilici Iliescu Ion, fost membru marcant al PCR pe vremea lui Ceausica si , mai nou dupa ultimele dezvaluiri si agent de influenta sovietic….asa ca, cu astfel de iesiri si declaratii, esti pe sistem si mataluta

  Raspunde
 6. Veselul daca tot le stii pe toate cum este la alte partide unde sunt doi candidati?Ce se intimpla dupa alegeri cu cel de-al doilea candidat??? Aradean din Teleorman?

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.