Mai multe articole din rubrica "" ↑

Ingrid Iordache (TSD): „Sunt dezamăgită de lipsa de pregătire a lui Sergiu Bîlcea”

Ingrid Iordache (TSD): „Sunt dezamăgită de lipsa de pregătire a lui Sergiu Bîlcea”

Preşedintele TSD Arad, Ingrid Iordache, a reacţionat pe Facebook la o postare a vicepreşedintelui CJA Sergiu Bîlcea, care în mod deliberat sau nu, a oferit cetăţenilor informaţii eronate cu privire la evoluţia preţului rovinietelor, se arată într-un comunicat de presă al TSD Arad.

„Cu tot respectul, domnule Bîlcea, însă în primul rând: creșterea tarifului rovinietelor se va face doar la mașini de mare tonaj, întrucât s-a impus printr-o directivă europeană încă din data de 1 martie 2014. Aceste lucruri s-au amânat, iar din cauza aceasta există riscul deschiderii procedurii de infringement împotriva României. Măsurile sunt susținute de explicaţiie detaliate ale Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, printr-un comunicat public, cu documentele aferente atașate. Și în al doilea rând : inflația nu se poate produce în România, în momentul de față, întrucât au crescut și salariile, iar drept urmare, nu există riscul ca «produsele să rămână pe raft». Chiar sunt dezamăgită de lipsa de pregătire și de faptul că aceste aspecte sunt expuse chiar de Vicepreședintele Consiliului Județean Arad. Sunt neîntemeiate toate frazele sponsorizate pe Facebook ale acestui articol. Aștept ca pe viitor să nu mai fiu nevoită să fac corectări măcar la chestiuni elementare”, afirmă Ingrid Iordache, preşedintele TSD Arad.

Loading...
 1. Auzi la domnisoara: “inflația nu se poate produce în România, în momentul de față, întrucât au crescut și salariile”. Fenomenal ce pregatiti sunt astia de vor sa ocupe tot felul de pozitii de conducere.
  Domnisoara Iordache, inflatia creste tocmai atunci cand cresc salariile fara ca ele sa fie justificate de o crestere a productivitatii. Mama ei de economie.

  Raspunde
 2. Gicu, domnisoara e blonda!

  Raspunde
 3. jos PSD si PNL aceeasi mizerie

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.