ÎNGROZITOR/ Doi soţi din Pâncota, OMORÂŢI pe TRECEREA DE PIETONI!

ÎNGROZITOR/ Doi soţi din Pâncota, OMORÂŢI pe TRECEREA DE PIETONI!

Două persoane şi-au pierdut viaţa duminică seara, la Pâncota, după ce au fost lovite de o maşină chiar pe trecerea de pietoni.

Potrivit primelor informaţii, este vorba despre doi soţi, ambii sexagenari, din oraş, care se angajaseră regulamentar în traversarea străzii.

Şoferul care a condus maşina ucigaşă este şi el tot din Pâncota şi se crede că din cauza vremii nefavorabile şi a întunericului nu i-a observat pe cei doi soţi.

„Din nefericire, s-a întâmplat o tragedie. E o intersecţie urâtă acolo şi tot timpul este aglomeraţie pentru că în apropiere se află cel mai mare magazin din oraş. Oamenii parchează de multe până lângă trecerea de pietoni, împiedicând vizibilitatea”, a declarat Monel Pâncotan, administratorul public al oraşului.

Acesta a precizat că zona respectivă va fi semaforizată în curând, mai aşteptându-se doar aprobarea de la Enel pentru a pune semafoarele în funcţiune.

UPDATE/ În urma efectuării testelor a reieşit că bărbatul aflat la volanul maşinii se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

  1. foarte trist … pe cand sa se bucure de pensiuta si sa-si traiasca batranetile linistiti…

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.