Digitalizare pentru elevii și profesorii arădeni. Cei care au nevoie vor primi echipamentele necesare pentru cursurile online

Digitalizare pentru elevii și profesorii arădeni. Cei care au nevoie vor primi echipamentele necesare pentru cursurile online

Inspectoratul Școlar Județean Arad a inițiat colaborări cu autoritățile publice locale și județene, în vederea asigurării echipamentelor informatice și a conectării la internet a cadrelor didactice și a beneficiarilor actului educațional.

„Din dorința de a veni în ajutorul elevilor și cadrelor didactice, până în 4 mai 2020, cu sprijinul neprecupețit al directorilor unităților de învățământ, vom avea o situație clară a elevilor și a cadrelor didactice care nu beneficiază de acces la internet şi/sau de dispozitive necesare pentru desfăşurarea procesului de predare – învăţare în sistem online (desktop, laptop, tabletă, telefon inteligent). Profităm de implementarea, de către MEC, a noilor funcţionalităţi în aplicaţia SIIIR”, a declarat inspectorul general Marius Gondor.

Potrivit ISJ, din dorința de a veni în ajutorul elevilor cu posibilități reduse, zilele acestea în aplicaţia SIIIR au fost implementate noi funcţionalităţi privind posibilitatea înregistrării datelor referitoare la elevi şi cadre didactice care beneficiază de acces la internet şi de dispozitive necesare pentru desfăşurarea procesului de predare – învăţare în sistem online (desktop, laptop, tabletă, telefon inteligent).

Foto: arhivă

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.