Întâlnire de TAINĂ la CJA, între Ţolea şi Drăgan. E de DNA?!

Întâlnire de TAINĂ la CJA, între Ţolea şi Drăgan. E de DNA?!

Cristian Drăgan, fostul administrator al judeţului Arad, a fost în vizită la vechiul loc de muncă, adică la Consiliul Judeţean Arad, unde a poposit taman în biroul preşedintelui interimar Adrian Ţolea.

S-a întâmplat în data de 16 martie, iar întâlnirea dintre Drăgan şi Ţolea a ţinut de la 11,12 până la 11,37.

Ce s-a discutat în fostul birou al lui Nicolae Ioţcu nu ştim cu certitudine, dar se vorbeşte de politică, afaceri, DNA… Poate despre contractele lui Palcu, finul lui Falcă, cu Consiliul Judeţean… Nimeni nu ştie, dar toţi dau cu presupusul şi aşteaptă să vadă ce se va întâmpla în perioada (imediat!) următoare. Dacă se va întâmpla, desigur, pentru că – nu-i aşa? – s-a mai întâmplat să nu se întâmple!

Totuşi, e bine să rămânem (şi noi, şi alţii) pe recepţie!

P.S. Pentru cine nu ştie, Cristian Drăgan este denunţătorul lui Nicolae Ioţcu la DNA. De aici şi speculaţiile multiple care au apărut ca urmare a vizitei acestuia la Consiliul Judeţean.

  1. pe Dragan l-a trimis DNA la Tolea dupa microfoanele cu care l-au ascultat pe Falca :)))))))))

    Raspunde
  2. Hmmmm. La voi fiecare minut are 300 de scunde. Adica 5 minute sunt de la 11.12 pana la 11.32… Ori cinci. Praf vi-s voi fircalitorii deformatorii de opinie.

    Raspunde
  3. Treaba e groasă!!!!!!

    Raspunde
  4. Lasa ca aomul cu ochii albastrii din CJA care a instrumentat, din pozitia de magazioner, turnarea lui Dragan, si apoi a fost avansat mare director, acum a fost transferat in alt loc, fara sa aibe studii, ci numai atat: transfer ca este functionar public, si angajat la ascuns sri-st. Deci inca nu s-a terminat totul.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.