Discuţii privind pistele de biciclete din Arad, într-o întâlnire organizată de Primărie

Discuţii privind pistele de biciclete din Arad, într-o întâlnire organizată de Primărie

Primăria Municipiului Arad a organizat o întâlnire între reprezentanții municipalității, ai Poliției Locale și ai ONG-urilor care reprezintă bicicliști, pentru discuții privind integrarea cât mai bună a pistelor de biciclete în traficul urban și colaborarea pentru punerea în valoare a multiplelor oportunități pe care le oferă orașului noua rețea de infrastructură în curs de realizare.

După încheierea întâlnirii, Gheorghe Falcă a declarat: „După cum știm, timp de decenii dezvoltarea orașelor s-a concentrat pe creșterea gradului de motorizare a circulației, cu consecințe negative asupra calității generale a vieții urbane. Aradul face în ultimii ani pași importanți în sensul îmbunătățirii mobilității urbane. Am reușit deja să creștem confortul transportului public cu primele investiții pentru tramvaie noi iar cei peste 122 km de piste de biciclete reprezintă încă o mare investiție de impact pentru traficul urban. Toate aceste măsuri sunt menite să încurajeze folosirea mijloacelor de transport alternative la autoturism. Așa cum era de așteptat, tramvaiele noi au fost primite de arădeni cu bucurie din primul moment, dar apariția pistelor de biciclete este o provocare. De aceea este foarte important pentru municipalitate să-i avem ca parteneri activi pe cei care deja s-au convins de avantajele circulației cu bicicleta. Este încurajator faptul că bicicliștii sunt tot mai numeroși și dorim să mulțumim asociațiilor care au răspuns invitației noastre și s-au arătat foarte deschise parteneriatului. Deja am stabilit primele acțiuni comune, conlucrăm atât pe linie educativ-preventivă cât și pe aspecte tehnice, de funcționalitate și reglementare”.

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

  1. oricum face cum vrea el, legea il obliga sa faca sedinte publice unde vin toti desteptii si isi dau cu parerea…dar face tot cum vrea el, nu va amagiti:)))

    Raspunde
  2. am vazut ca domn primar isi lasa barba, trebuie sa fie atent ca poate nu il mai recunosc alegatorii si rateaza felia de tort de anu viitor. Oricum e greu cu alegatorii lui domn primar, trebuie atentie pentru ca neuronii lor sunt pe cale de disparitie si risca sa il confunde si atunci vai de el…sa mergi senator la Bucuresti dupa atata administratie ar fi chiar foarte rau…

    Raspunde
  3. nu stiu ce sa zic despre noul aspect al domnului primar. mai bine ma abtin! 🙂

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.