INTERLOP săltat de polițiști după ce a participat la furtul unui seif de la o firmă din centrul Aradului

INTERLOP săltat de polițiști după ce a participat la furtul unui seif de la o firmă din centrul Aradului

Un celebru interlop timișorean a fost ridicat, ieri după-amiază, de polițiștii Serviciului de investigații criminale din cadrul Poliției Arad, în dosarul unei grupări specializate în furturi, informează pressalert.ro.

Mocanu Stelian, zis „Steli”, a fost unul dintre membri de bază ai grupării conduse de Sorin Udrea, fiind condamnat la cinci ani de închisoare în dosarul instrumentat de DIICOT. Acum, este acuzat că a participat la furtul unui seif din sediul unei firme de consultanță din Arad.

Oamenii legii au stabilit că Mocanu a fost cooptat să fie șofer în cazul furtului seifului. Interlopii intrat în sediul firmei din centrul Aradului, au luat seiful, dar l-au abandonat înainte de a ajunge cu el la mașină pentru că au apărut agenții firmei de pază. Aceștia au fost alarmați după ce s-a declanșat senzorul de vibrații care era conectat la seif și de care spărgătorii nu știau. Mocanu a fost reținut ieri pentru 24 de ore urmează să fie adus astăzi pentru audieri la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Mai multe informații pe: https://www.pressalert.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.