Intervenție complexă de reconstrucție, realizată de echipa medicală a Secției de Ortopedie

Intervenție complexă de reconstrucție, realizată de echipa medicală a Secției de Ortopedie

Echipa medicală a Secției de Ortopedie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad a efectuat joi o intervenție complexă de reconstrucție de femur.

Pacientul are 81 de ani și suferise o fractură periprotetică la femurul stâng (cu proteză de șold de acum cinci ani). Pentru ca bărbatul să poată merge din nou, medicii i-au reconstruit femurul pe o placă LCP, intervenția necesitând o tehnică chirurgicală precisă și instrumentar chirurgical special deoarece stabilizarea acestor categorii de fracturi este dificilă din cauza existenței unei proteze la nivelul femurului.

Evaluarea post-operatorie a pacientului este una favorabilă, în prezent fiind internat în Secția de Ortopedie pentru supraveghere medicală.

Echipa medicală care a e efectuat intervenția a fost formată din dr. Dan Fruja, medic primar ortopedie și traumatologie, dr. Roland Fazakas, medic specialist ortopedie și traumatologie, dr. Cristian Nicolescu, medic primar anestezie și terapie intensivă și asistent medical Cristian Giurgiu.

  1. Respect Fruja. Nu am avut mare lucru, dar a fost profesionist. Fara spaga si alte prostii. Probabil e cel mai bun din Arad in acest moment.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.