INTERVIU/ Tiberiu Ciul, preşedinte al PMP pe municipiul Arad: „Tot mai mulţi arădeni se înscriu în partid”

INTERVIU/ Tiberiu Ciul, preşedinte al PMP pe municipiul Arad: „Tot mai mulţi arădeni se înscriu în partid”

În ultima perioadă, mai mulţi foşti membri ai PDL s-au înscris în PMP. Printre cei care au ales partidul Elenei Udrea îi regăsim şi pe Bruno Biringer, fost consilier municipal, Teodor Mihuţ, fost consilier judeţean, şi Tiberiu Ciul, care a deţinut în PDL funcţia de vicepreşedinte al Colegiului 1 şi pe cea de preşedinte al Organizaţiei Micălaca 500. Cu ultimul am realizat un scurt interviu.

– Am înţeles că din ce în ce mai mulţi arădeni aderă la Partidul Mişcarea Populară?
– Da, este adevărat, fapt ce înseamnă că partidul este viu şi că, prin venirea noastră, începe să prindă contur o organizaţie puternică.

– Din ce parte a spectrului politic vin oamenii? Sunt cumva nemulţumiţii din PDL (ACL)?
– Este evident că PMP este situat în dreapta eşichierului politic, fiind astfel firesc să vină oameni de dreapta, oameni care cred că o politică de dreapta poate să aducă societăţii româneşti creştere economică, lucru pe care ni-l dorim cu toţii! Referitor la zona din care provin noii noştri membri pot să vă spun că s-au înscris cu preponderenţă oameni neînregimentaţi politic până acum. Noi nu căutăm să racolăm „nemulţumiţii” din PDL Arad, noi dorim să vină spre PMP oameni de onoare, cu simţ civic dezvoltat. Dacă astfel de oameni vor să vină, îi aşteptăm cu braţele deschise, mai ales dacă împărtăşesc valorile de dreapta. Partidul din care provin este mai puţin important!

– Acest lucru este valabil şi în judeţ?
– Desigur, aceste virtuţi, dacă ele există, sunt valabile indiferent de organizaţie. Sunt convins că şi la „ judeţ” domneşte aceeaşi atmosferă, lucru pe care domnul preşedinte Remeţan ni l-a confirmat.

– Cum vedeţi viitorul PMP la Arad?
– Dorim să ne consolidăm organizaţia, să producem lideri şi să ne implicăm tot mai mult în activitatea politică şi socială a urbei.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.