INTERVIU/ Valentin Cristian Stoica: „Sunt singurul care poate schimba ceva în comună”

INTERVIU/ Valentin Cristian Stoica: „Sunt singurul care poate schimba ceva în comună”

Valentin Cristian Stoica este candidatul ALDE pentru funcția de primar al comunei Covăsînț la alegerile din 11 iunie.

Domnule Stoica, prezentați-vă în câteva cuvinte, pentru cei care nu vă cunosc foarte bine.
Numele meu este Valentin Cristian Stoica și am 38 de ani. Sunt căsătorit și am doi copii. Ca și studii, sunt licențiat în economie.

Ce vă determină să candidați?
Dorința de a face ceva pentru comună. Vreau să demonstrez că putem avea și noi o comună aliniată la standardele actuale, din toate punctele de vedere.

Ce intenționați să faceți dacă veți fi ales?
Aici ar fi multe de spus. În primul rând mă gândesc la oameni și intenționez să înființăm o asociație a cultivatorilor de căpșune, dar nu numai. Să facem și o mică fabrică, în așa fel încât aceștia să-și poată vinde produsele și sub formă de gemuri, sucuri sau compoturi. Se poate realiza o astfel de asociație, în beneficiul tuturor. Mai apoi, îmi doresc să continui dezvoltarea infrastructurii comunei. De asemenea, doresc să construim o bază sportivă. Nu în ultimul rând, vreau să înființez în cadrul primăriei un birou de accesare și de consultanță în ceea ce privește atragerea de fonduri europene.

Ce soluții aveți pentru tineri?
Îmi doresc ca aceștia să nu mai părăsescă localitatea. De aceea, prioritar pentru mine va fi să atragem un investitor care să ofere locuri de muncă, astfel încât cei care doresc să poată să rămână acasă.

Ce le transmiteți contracandidaților dumneavoastră?
Le urez succes. Îi cunosc pe toți și, tocmai de aceea, sunt convins că sunt singurul care poate schimba ceva în comună.

 

  1. Mda, sigur… omul care și-a terminat liceul la 30 de ani, la Miniș, este singurul care poate schimba ceva în comună… desigur, schimbarea nu trebuie neapărat să fie „în bine”.

    Raspunde
  2. Mai bine unu care a terminat liceul la 30 de ani la Minis decat un protejat la coruptilor sau al turnatorilar

    Raspunde
  3. Atâta timp cât ai sprijinul politic din partea unor politruci guralivi care au pus mâna pe ALDE nu ai nici o șansă de a ocupa fotoliul de primar . Mai bine candidai independent , poate , poate .

    Raspunde
  4. Speram ca aceste remarci la adresa persoanei din articolul acesta sunt sprijinite de niste dovezi concrete. (ex. varsta absolvitrii) Si chiar v-am ruga sa ne puneti la dispozitie un document sau o dovada clara care dovedeste acest lucru. Va mai reamintesc ca prin decizie judecatoreasca aceste comentarii sunt facute in spatiu public. PS : Iar cu ajutorul aplicatiei potrivite descarcate, chiar daca comentariul anonim se poate afla profilul de facebook asociat dispozitivului de pe care s-a facut un anumit comentariu ceea ce poate duce la neplaceri (aplicatia se gaseste in appstore) . Va urez o seara linistita.

    Raspunde
  5. Singurul?? Asta sufera de mania grandorii?

    Raspunde
  6. Atacuri ieftine la adresa unuia care se zbate pentru comuna.
    Este singurul care a cerut socoteala fostului primar legat de niste chestii concrete – strazi, bani etc.
    Mai bine unul corect si curat decat o marioneta a fostului primar – manevrat asa cum sunt ceilalti.

    Raspunde
    • Corect !
      Dar la noi asa se face: cum apare unul care incearca ceva cum se strang toate slugile fostului primar sau ale altor partide si ataca !
      Daca era sluga PNL sau PSD era mai bine?
      Acum votam omul, nu partidul.

      Raspunde
  7. Si sa-ti faci poza dupa condamnarea taticului si inlaturarea din functie pe scaunul si biroul liber a celui la care ai lins atata vreme cam tot a grandomanie miroase.

    Raspunde
  8. Ce esti tu capabil sa faci?????? Un inginfat si atit ……..

    Raspunde
  9. Johnny- membru PSD 28 mai, 2017, 1:27 am

    Am vazut ce activitate de consilier a avut.NU mai vreau s-o vad si pe cea de primar. Mi-ajunge. Votez Marius PRIMAR. PSD voteaza Marius.

    Raspunde
  10. Pai cum vrei tu sa fii primar la Covasant,cand tu locuiesti in Arad?

    Raspunde
  11. Ha ha postaci prosti da pnl pe dinafara din voi se vede ca nu il cunoasteti pe Stoica sau va e grica ca va ia in p..

    In 11 iunie va mananca

    Raspunde
  12. Cred-ca voua nu v-or dat inca rezultate rugaciunile electorale care au mai nou loc prin Covasint pe la biserica alaturi de inalt sustinutii partidelor la alegerile din 11 si de asta faceti asa. Stati dragilor ca dureaza umpic. Mai aveti o sansa duminica viitoare in caz ca nu va iese. Johnny- membru PSD e suparat ca nu o fost duminica la biserica mai mult ca sigur. Fiti civilizati fiindca cu Pnl-u la Covasint in continuare nu veti vedea nici o miscare prin sat in afara de campania electorala. Tre sa ne miscam bine si sa facem mai repede de 3 ani inca odata alegeri in caz ca nu scapam boala asta numita pnl ca sa se mai schimbe umpic satucu ala.

    Raspunde
  13. Auzi na ce prost e asa zizu Leo ca Stoica sta la Arad. Ar fi cazul sa va mai informati

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.