MASACRUL de la PARIS: Peste 120 de morţi în ATENTATE (ATENŢIE: ÎNREGISTRĂRI VIDEO NEEDITATE!)

MASACRUL de la PARIS: Peste 120 de morţi în ATENTATE (ATENŢIE: ÎNREGISTRĂRI VIDEO NEEDITATE!)

Cel puţin 128 de persoane au fost ucise în urma unor atentate teroriste multiple ce au avut loc, vineri seară, în mai multe zone din Paris. Alte aproximativ 300 au fost rănite, între care 80 sunt în stare critică.

Două explozii au avut loc, vineri seară, în zona Stade de France, iar preşedintele François Hollande, care asista la meciul amical dintre reprezentativele Franţei şi Germaniei, a fost evacuat de serviciile de securitate. În paralel, au fost semnalate cel puţin trei incidente armate în zonele Fontaine au Roi, Charonne şi Bataclan.

Persoane înarmate au luat mai mulţi ostatici, vineri seara, într-o sală de concerte din Paris, afirmă surse din cadrul Poliţiei franceze, citate de AFP. Potrivit presei franceze, aproximativ 100 de persoane au fost ucise. Atacul a avut loc în sala de concerte Bataclan, unde era un spectacol al grupului hard rock Eagles of Death Metal.

Un nou atac cu arme automate a fost semnalat în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă în cartierul Halles din Paris, relatează postul Europe 1.

Atentatele multiple comise la Paris poartă mărcile reţelelor teroriste Stat Islamic şi Al-Qaida, care au ameninţat în mai multe rânduri Occidentul, în principal Statele Unite, Marea Britanie şi Franţa, cu atacuri.

UPDATE/ Doi români, printre cei ucişi

Doi români au murit în atacurile de la Paris. Este vorba de Ionuţ Ciprian Calciu, de 32 de ani, şi iubita sa, Mariana Lăcrămioara Pop, de 29 de ani, anunță Realitatea TV. Familiile celor doi au fost informate de ministerul afacerilor externe. „Sufletele noastre sunt în doliu şi vă cer tuturor să rămânem uniţi şi solidari”, a transmis preşedintele României, Klaus Iohannis. Un alt român a fost rănit.

Sursa: Realitatea TV

https://www.youtube.com/watch?v=MC-1EfjJEcA

https://www.youtube.com/watch?v=cTOPyG3Iic8

https://www.youtube.com/watch?v=zF9Fzw5oBqk

https://www.youtube.com/watch?v=q-qaSTqroNk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.