ÎNTREBARE DELICATĂ despre viața în România adresată SIMONEI HALEP de americani. Răspunsul sportivei noastre

ÎNTREBARE DELICATĂ despre viața în România adresată SIMONEI HALEP de americani. Răspunsul sportivei noastre

Simona Halep a avut parte de o întrebare delicată în timpul unei conferinţe de presă pe care a organizat-o la Indian Wells.

Jurnaliştii americani au întrebat-o pe Simona Halep dacă se gândeşte să se mute definitiv din România din cauza condiţiilor proaste, aşa cum au făcut alţi sportivi, scrie Tennis Magazine.

Simona Halep a răspuns că această idee nu i-a trecut niciodată prin cap deoarece se simte foarte bine în ţara natală.

„Toată lumea mă sprijină şi foarte mulţi români vin să-mi vadă meciurile. România este o ţară mică şi nu avem prea mulţi jucători de top în acest moment. Pot spune că sunt precum un star. Toată lumea mă recunoaşte pe stradă peste tot în România. Nu este uşor, dar este drăguţ. Trebuie să mă bucur de acest moment, este cel mai bun din viaţa mea şi chiar vreau să le mulţumesc pentru că vin şi mă susţin”, a declarat Halep.

Pe lângă rezultatele excelente din acest an, Simona Halep s-a remarcat ca fiind jucătoarea cu cea mai mare susţinere din partea fanilor în circuitul WTA.

Sprijinul acestora s-a văzut şi la turneele de tenis, dar şi pe Internet, unde Halep a fost desemnată jucătoarea lunii februarie, în urma unui sondaj organizat de WTA.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.