Întreruperi DE CURENT în județ. Care sunt zonele AFECTATE

Întreruperi DE CURENT în județ. Care sunt zonele AFECTATE

E-Distribuţie Banat SA, Zona de Medie şi Joasă Tensiune ARAD anunță că a redus numărul întreruperilor programate pentru lucrările de reparaţii şi întreţinere instalaţii şi reţele electrice, precum şi posturi de transformare, pentru a minimiza disconfortul clienților.

Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții, conform prevederilor din Decretul președintelui României nr. 195/16.03.2020, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 212/16.03.2020, spun reprezentanții E-Distribuție Banat SA.

Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții:

Ziua / Data
Localitatea, stradaafectata Orar
Joi, 22 Octombrie 2020
Chișineu-Criș (P), str. Războieni; Cuza Vodă; Mircea Vodă 09:00 – 17:00

 

Vineri, 23 Octombrie 2020
Arad canton vănătoare Variaș, SC Costi Zootehnia 09:00 – 17:00

„Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Colaborăm cu autoritățile locale, dar și cu alte utilități, pentru a minimiza impactul”, se arată în informarea transmisă de E-Distribuție Banat SA.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.