ÎNTRERUPERI de curent în județul Arad. Când sunt PROGRAMATE

ÎNTRERUPERI de curent în județul Arad. Când sunt PROGRAMATE

E-Distribuţie Banat SA, Zona de Medie şi Joasă Tensiune Arad anunță că a redus numărul întreruperilor programate pentru lucrările de reparaţii şi întreţinere la instalaţiile şi reţelele electrice, precum şi la posturile de transformare, pentru a minimiza disconfortul clienților.

Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții, conform prevederilor din Decretul președintelui României nr. 195/16.03.2020, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 212/16.03.2020.

„Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Colaborăm cu autoritățile locale, dar și cu alte utilități, pentru a minimiza impactul”, spun reprezentanții E-Distribuție Banat SA.

Întreruperile se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții în localitatea Livada, în data de 20 august, între orele 09:00 – 17:00.

 

 

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.