Întreruperi de CURENT într-un CARTIER ARĂDEAN. Când sunt programate

Întreruperi de CURENT într-un CARTIER ARĂDEAN. Când sunt programate

Mai multe străzi din cartierul Aurel Vlaicu din Arad vor fi afectate de întreruperi de curent.

E-Distribuţie Banat SA, Zona de Medie şi Joasă Tensiune ARAD anunță că a redus numărul întreruperilor programate pentru lucrările de reparaţii şi întreţinere instalaţii şi reţele electrice, precum şi posturi de transformare, pentru a minimiza disconfortul clienților.

Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții, conform prevederilor din Decretul președintelui României nr. 195/16.03.2020, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 212/16.03.2020.

Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Colaborăm cu autoritățile locale, dar și cu alte utilități, pentru a minimiza impactul”, spun reprezentanții companiei.

 Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții:

Ziua / Data
Localitatea, strada afectata Orar
Marţi , 19 Ianuarie 2021
Arad, C. A.Vlaicu bl 6, 7, 8, 9, 10, 11, str. Hațeg bl 5/1, bl 5/2, 5/3, bl 18, 19, 20, Școala gen. 6, str C. Brâncuși, Oborului, Slănic 09:00 – 17:00

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.