ÎNTRERUPERI DE GAZ într-o localitate arădeană

ÎNTRERUPERI DE GAZ într-o localitate arădeană

Compania Delgaz Grid informează că pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuţie este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale într-o localitate județ.

Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat miercuri, 13 februarie, începând cu ora 9:00, în întreaga localitate Fântânele din judeţul Arad.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 15:00, spun cei de la Delgaz Grid.

„Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie), atenționează reprezentanții Delgaz Grid.

Compania anunță că regretă disconfortul creat şi le mulţumeşte clienţilor pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări.

 

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.