Învățătoare CONCEDIATĂ după ce un părinte s-a uitat pe contul ei de Facebook. A rămas ȘOCAT de ceea ce a văzut! (FOTO)

Învățătoare CONCEDIATĂ după ce un părinte s-a uitat pe contul ei de Facebook. A rămas ȘOCAT de ceea ce a văzut! (FOTO)

Primii ani din viața unui copil sunt foarte importanți în creionarea personalității sale, iar școala are un rol important. Amprenta asupra copiilor și-o pun toți oamenii cu care aceștia intră în contact, cu atât mai mult învățătorii și profesorii, alături de care, micuții petrec multe ore pe zi.

Dorind să afle mai multe despre învățătoarea fiului său, un părinte a intrat pe contul de Facebook al acesteia. Ce avea să descopere, însă, l-a adus în stare de șoc.

Învățătoarea fiului său, care este și model, postase pe rețeaua de socializare mai multe fotografii în care pozase în lenjerie intimă.

Gemma Laird 3 PAY-Gemma-Laird

Părintele nu a mai stat pe gânduri și a mers direct la conducerea școlii pentru a depune o plângere împotriva femeii, care a fost imediat concediată.

Învăţătoarea de 21 de ani a spus că a fost umilită la concediere, iar atitudinea directoarei a făcut-o să se simtă ca o prostituată.

În apărarea sa, Gemma Laird (FOTO) a mai spus că, la angajare, informase conducerea Şcolii primare Bloemfontein că este şi model şi are un contract în desfăşurare cu o firmă de lenjerie intimă, Lexi Fashion.

„M-am descurcat foarte bine ca învăţătoare şi am primit reacţii pozitive pentru ceea ce am făcut. Mi s-a spus că mă purtam foarte natural cu copiii. După o perioadă, m-a chemat directoarea şi mi-a spus că am fost reclamată pentru că mi-am pus poze în lenjerie intimă pe Facebook. Mi-a mai spus că nu vrea ca asta să afecteze reputaţia şcolii, iar oamenii să-şi piardă respectul pentru celelalte cadre didactice. M-a făcut să mă simt murdară, ca o prostituată”, a declarat tânără.

Gemma Laird 1

Laura Liddell, directoarea şcolii și-a motivat gestul spunând că se aşteaptă ca membrii echipei sale să fie un exemplu bun pentru elevi şi de aceea a decis să o concedieze pe învăţătoare.

 

Sursa: mirror.co.uk

  1. Da corect un exemplu bun, da asta nu înseamnă că trebuie să robot, profesoara este și e om și are dreptul să facă ce vrea cu viața ei. Ce așa mare zarvă a făcut că și-a pus poze cu ea în lejerie intimă asta nu înseamnă că pe plan profesional nu poți să fii un profesor bun dacă ai poze pe facebook care la unii li se par dăunătoare pentru copii. Oricum copii ai peste câțiva ani se vor uita la tot felul de prostii pe internet.
    Părinții din ziua de azi sunt foarte naivi. Ei chiar cred că îi pot proteja pe copii să nu se uite la prostii. Asta în sine e o prostie. Acum câteva decenii mai mergea, dar în ziua de azi nici vorbă, cu internetul ai acces la aproape tot.
    Părinții au o gândire antică, ei cred că viața personală a profesorului poate afecta comportamentul copiilor. Nici vorbă, dacă profesorul își face treaba la clasă, în timpul liber poate să fie și model.
    Nu cred că pagina de facebook reflecta ce fel de persoană ești cu adevărat.
    Ei părinții vor spune că cei mici sunt ușor influențați de cee ce vă pe internet și că de vină sunt, exemplul în cauză, profesoara. Da adevărat, sunt ușor influențați, dar asta doar pentru că părinții își neglijează datoria de părinte. De mic îl trimite la tot felul de școli speciale, să fie cât mai competent, dar la ală mic ce îi lipsește sunt sfaturile și lecțiile date de părinți.
    Mulți părinți se mulțumesc că au unde să-și lase copilul, ca să își vadă de treaba lor.
    Munca de părinte nu e ușoară, dar trebuie făcută cu drag nu din sâlă.

    Raspunde
  2. Bună, bună profa !!!

    Raspunde
  3. bine ca eu nu am avut asa noroc de invatatoare… ca uhhh….

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.